Akademikerne søker kommunikasjonssjef

Publisert 

Akademikerne søker kommunikasjonssjef som er handlekraftig og faglig sterk. Kommunikasjonssjefen skal ha operativt og strategisk kommunikasjonsansvar, videreutvikle faglig samarbeid med medlemsorganisasjonene, og være rådgiver for styret og ledelsen i mediespørsmål. Akademikernes profilering og dialog gjennom sosiale medier skal kontinuerlig videreutvikles, og ansvaret for dette ligger til stillingen.

Akademikerne søker kommunikasjonssjef

Kommunikasjonssjefen rapporterer til generalsekretær.

Kommunikasjonssjefen er en utadvendt nettverksbygger som sikrer kontakt med organisasjoner, medier og politikere. Vedkommende må ha høy kommunikasjonsfaglig og/eller journalistisk kompetanse og erfaring fra kommunikasjonsarbeid, både strategisk og operativt. Søkere til stillingen bør ha høyere utdannelse, helst på masternivå.

Akademikerne ønsker en kommunikasjonssjef som er selvstendig, leveringsdyktig og initiativrik, og samtidig en tillitsskapende relasjonsbygger som samarbeider godt med fagfolk og tillitsvalgte. Vedkommende må ha evne til å se muligheter og bruke dem positivt.

Akademikerne tilbyr konkurransedyktig betingelser med pensjonsordning.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte organisasjonssjef Anne Folkvord i Akademikerne, mobil 995 77 637, eller rådgiver Åge Petter Christiansen i Hodejegerne, mobil 900 99 800.

Søknad sende elektronisk via www.hodejegerne.no.

Søknadsfrist er 25. november.

Akademikerne er hovedorganisasjonen for foreninger med medlemmer utdannet fra universiteter og vitenskapelige høyskoler i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1997 og har 13 medlemsforeninger med totalt 193 000 medlemmer. På vegne av medlemsforeningene er Akademikerne en aktiv inntekts- og samfunnspolitisk aktør. Akademikerne fører forhandlinger med staten, KS, Spekter og Oslo kommune. Akademikernes sekretariat har 12 ansatte og kontorer i Oslo sentrum.