Verdien av kunnskap - Akademikernes høstkonferanse 2018

Publisert 

For å sikre framtidig vekst, må vi opprettholde kunnskap som konkurransefortrinn, samtidig som vi må bli enda mer innovative. Programmet for Verdien av kunnskap, årets høstkonferanse, er klart. Konferansen finner sted 24. oktober.

Verdien av kunnskap - Akademikernes høstkonferanse 2018

Norge skal leve av kunnskap, men er vi rigget godt nok? Akademikerne har invitert topper fra næringsliv, akademia og offentlig sektor til å snakke om mulighetene og utfordringene vi står overfor.

Du møter blant annet næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, administrerende direktør i Norsk olje og gass Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, direktøren i Centre for Connected Care Kari Kværner, forskningsdirektøren i Borregaard Kristin Misund, og Ruter-direktør Bernt Reitan Jenssen.

- Alle er enige om at kunnskap og innovasjon står sentralt i omstilling av Norge. Vi trenger nye ideer og nye ting å leve av – og vi må være villig til å jobbe på nye måter, sier leder i Akademikerne, Kari Sollien.

Konferansen finner sted på Grand hotell i Oslo fra kl. 0815 til kl. 1145. Arrangementet avsluttes med utdeling av Akademikerprisen.

Deltakelse på konferansen er gratis.